Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

З недавнього часу зірка підкорює соціальну мережу Patreon, де ділиться з аудиторією закуліссям особистого життя і різних зйомок, а цей раз не став винятком.

На офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося коротеньке відео-тизер, повна версія якого з'явиться на стрімінговому сервісі вже в суботу, 5 червня. Так, артистка стала хедлайнером музичного фестивалю Atlas Weekend 2021, який пройде з 5 по 11 липня в Києві.

Виконавиця почала активну підготовку до грандіозного шоу, а першим кроком став кастинг танцюристів, на який прийшли 400 осіб. Разом з хореографом і зіркою шоу "Танці з зірками" Дмитром Жуком і Мариною Кущевою Кароль вдалося відібрати 8 кращих танцюристів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Тіна Кароль, яка стала хедлайнером фестивалю Atlas Weekend 2021, почала підготовку до грандіозного cyber show.

Першим кроком став кастинг танцюристів. Він став наймасштабнішим за останні два карантинних роки. Близько 400 людей прийшли боротися за можливість вийти з поп-дівою на одну сцену.

Хореографи-постановники шоу Дмитро Жук і Марина Кущева відібирали танцюристів у п'ять етапів, до моменту поки не залишилося всього 8 осіб "the best of the best".

Тіна Кароль також брала участь у відборі танцюристів і стала свідком народження нових талантів. Попереду новий виклик - початок репетицій.

Як побороти страх? Як повірити в себе, йти на зустріч мрії, і завойовувати місце під сонцем?"