Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливе і одночасно кумедне відео, яке раніше публікувала в соціальній мережі TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з 2 мільйонів фоловерів.

Так, артистка позувала на терасі їх з чоловіком Потапом заміського будинку разом з пухнастою подружкою - білосніжною собачкою породи бішон-фрізе на прізвисько Мімі, що в перекладі з італійської означає "кохана". Зірка взяла участь в челленджі, де нібито мінялася з улюбленицею місцями, повільно піднімаючи голову наверх.

"Mimi ❤️😄"

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Каменських і Мімі компліментами: "Боже мій, яка ти Сонячна🥺❤️", "ти ідеальна 😍 така шикарна😍❤️😍 🥰", " красива,собачка 😉 НК-прекрасна)))🌹🌹🌹", "😍😍😍милі які🌺", "класно виглядаєш Настя😍 👏 👏 👏".

Варто відзначити, що собачка Мімі в 2020 році вперше стала мамою: у пухнастою подружки Каменських з'явилися п'ятеро цуценят ще влітку, малюки пробули у зірок до жовтня, а після знайшли нові сім'ї.