Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Так, 24-річна знаменитість виставила зворушливе селфі, насолоджуючись теплою погодою і примірявши стильне вбрання, що складається з білосніжної сорочки, бежевого топа і капелюха з широкими полями.

Зірка доповнила образ аксесуарами у вигляді сережок у формі желейних ведмедиків, а також різнокольоровим намистом з бісеру і блискучим чокером, вражаючи натуральністю з мінімумом макіяжу на обличчі. Артистка під знімком прикріпила щирий пост про себе рідною іспанською мовою, розповівши про новий період свого життя.

Варто відзначити, що Андраде стала ведучою тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни", який телеглядачі зможуть побачити вже 5 червня. Партнером артистки в свіжому сезоні став блогер Кирило Макашов.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Ти знаєш? Я багато часу ховалася, бажаючи бути кимось, кого я не знала

Я думала, що роблю правильно, але врешті-решт я втрачала найголовніше, що у мене було - мою особистість.

Правда в тому, що мені не дуже подобається розповідати в соціальних мережах про своє особисте життя ... але я не можу приховувати себе, особливо в той період мого життя, яким я скоро з вами поділюся.

Я така ... Я можу бути смішною, я можу бути серйозною, я можу мовчати і говорити весь день ... Я люблю сміятися, а ще плакати ... Я знаю, як ділитися, але мені подобається замикатися і залишатися на самоті годинами ...

Я можу сперечатися, але ніколи не засуджую, знаєте чому, тому що колись мене засуджували, і я це відчула!

Я прийму тебе, бо ти такий і за це я тебе вже люблю! Мені подобається твоя свобода!

Тому що і я вільна☺❤️"