Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість створила ролик спеціально для популярної серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok, де красуні вже вдалося зібрати армію шанувальників з майже 3 мільйонів фоловерів.

Так, артистка виставила незвичайне відео бекстейджа однієї з фотосесій, позуючи на білосніжному тлі і примірявши стильне вбрання. Зірка з'явилася перед камерами в міні-сукні чорного кольору з невеликими розрізами і довгим рукавом, а також масивних черевиках, доповнивши образ зачіскою із зібраним наверх волоссям, а також макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах.

Виконавиця приймала цікаві пози, в тому числі злегка прогиналася назад, демонструючи струнку фігуру і довгі ноги. При цьому Надя жартівливо посварила себе за те, що давно не з'являлася в TikTok і не публікувала свіжі ролики.

@nadyadorofeeva

Приветики. Что-то я подзабросила тик-ток. А я я й

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще
♬ talking to the moon sickmix - Sickickmusic

"Привітики.

Щось я призакинула ТікТок.

А я я й"

Варто відзначити, що 5 червня в Києві відбудеться перший сольний концерт Наді Дорофєєвої, до якого співачка наполегливо готувалася, показуючи уривки репетицій.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.