Телеведуча, актриса і почесний посол ООН в області народонаселення в Україні Маша Єфросиніна частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,5 мільйонів чоловік.

25 травня їй виповнилося 42 роки, які вона відзначила разом з чоловіком, будучи в Мексиці. Зараз же Марія вирішила поділитися рекомендації по готелях в цій країні для тих, хто все ж хоче туди потрапити. Перший з них, єдиний з усіх, де дійсно хочеться пройти всі духовні ритуали, включаючи дихальні практики, спілкування з шаманом і йога. Однак дітям там буде все ж нуднувато. На знімку вона цілує свого чоловіка, бородатого красеня.

Маша Єфросиніна, фото з Instagram
Маша Єфросиніна, фото з Instagram

Другий-дозволить зануритися в світ Тулумського колориту і фарб, які будуть всюди. Бо навіть в легенді говориться, що готель — перероблена вілла Пабло Ескобара. І знову ж таки, дітей можна взяти лише в тому випадку, якщо ви хочете пошкодувати про це.

Третій у списку готель підходить для відпочинку з дітьми. Бо він дозволяє забути про малюків на час. Вони будуть зайняті розвагами, а Ви, дорослі, зможете пити, їсти і відпочивати біля безлічі басейнів. Пляж біля цього готелю найкрасивіший, за словами Маші Єфросиніної, за час їх подорожі.

Маша Єфросиніна, фото з Instagram
Маша Єфросиніна, фото з Instagram

А ось останній - безумовний фаворит з красивим інтер'єром, екстер'єром, людьми і їжею. Вся естетика готелю викликає умиротворення і захват. Телеведучій навіть хотілося танцювати в номері.

Маша Єфросиніна, скріншот: Instagram
Маша Єфросиніна, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Маша Єфросиніна зізналася, чому зникла з України: "Мені було соромно"

Як повідомляв "Знай.ua", іменинниця Маша Єфросиніна закохала в себе ногами супермоделі: "Мрії збуваються"

Знай.ua писав, Маша Єфросиніна проспала свій день народження: "Прокинулася в Мексиці..."