Відома українська телеведуча "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Лілія Ребрик має величезну армію шанувальників у соціальній мережі Instagram, з якими охоче ділиться різноманітними кадрами з особистого та професійного життя.

Цього разу знаменитість поділилася справами, які встигла зробити за день і похвалилася своєю розтяжкою.

Так, однією зі справ телеведучої стало тренування на стадіоні, яке закінчилося вертикальним шпагатом біля турніка.

"Коротко про сьогодні:
💫 прямий ефір "Ранку з Україною"
💫 репетиція в театрі
💫шпагат🙃
А як ваш день пройшов?", - написала Ребрик.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

"Перший день відпустки❤️❤️❤️з ранку тренування, домашні справи, навіть книгу почитала, вечірня прогулянка з дитиною", "Лілія Ви приклад для наслідування, якщо чесно ви моя мотивація і це працює. Спасибі величезне💌 👉 👈 😘 🙏", " а у вас там сухо😮... Дніпро заливає", "Волочкова відпочиває", " молодець, ось це розтяжка.не гірше ніж у Волочкової👏", " Круто. Я про ваш шпагат", " такі комплекси тільки в Києві, у нас в Дніпрі про таких тільки мріяти...окремо для футболу, якщо є, окремо тренажери, майданчики старі майже всі вже", - писали в коментарях шанувальники.

Відомо, що ще в 13 років Лілія Ребрик стала майстром спорту з художньої гімнастики.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик та Марія Мельник показали красу українок у День вишиванки: "Наша традиція". У День вишиванки ведучі програми» Ранок з Україною«, яка виходить по буднях о 6:30 на каналі» Україна", Лілія Ребрик та Марія Мельник провели ефір у яскравих традиційних вишитих сукнях.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Лілія Ребрик відкрилася з невідомого боку, вміє любити по-справжньому: "Ви коли-небудь тонули в людині?"Лілія Ребрик щиро подякувала фанатам за подарунок

Також «Знай.иа " писав, що Лілія Ребрик оголила шикарну фігуру, прозора сукня не приховала нічого. Лілія Ребрик опублікувала кілька нових фото і розповіла, що стала ведучою церемонії нагородження національної премії Тараса Шевченка.