Відома українська співачка і донька Народної артистки Ніни Матвієнко Тоня, яка недавно відсвяткувала свій 40-й день народження і з цієї нагоди дала сольний концерт, повернулася до щоденних справ.

На особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, де на неї підписано понад 92 тисячі читачів, Тоня Матвієнко показала, чим займається вдома. Відповідні фотографії з'явилися в Інстаграм-сторіс співачки.

Зокрема, на одному з відео Тоня Матвієнко під час перегляду мультфільму зі своєю молодшою донькою зізналася, що впізнала в озвучці голос співачки MamaRika.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko
Фото: instagram.com/tonya_matvienko

"Перлинка. Дивимося з Нінусиком і чую дуже знайомий голосочок MamaRika", - написала вона. Слід зауважити, що свою доньку Тоня назвала на честь матері - Ніни Матвієнко.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім того, співачка показала процес приготування їжі на всю сім'ю. На відео Тоня Матвієнко зняла велику каструлю червоного українського борщу, який кипить на плиті й написала, що саме чекає додому чоловіка.

"Чекаю Арсена Мірзояна", - йдеться у в описі до відео.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko
Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Нагадаємо, Арсен Мірзоян освідчився Тоні Матвієнко на очах у сотень людей: вибухова романтика. Арсен Мірзоян зважився на освідчення

Як повідомляв портал "Знай.ua", 40-річна Тоня Матвієнко у коротенькій сукні добряче відірвалася на сцені: "Так хочеться...". Тоня Матвієнко з нагоди свого 40-річчя дала сольний концерт

Також "Знай.ua" писав, Арсен Мірзоян отримав знаковий подарунок у день народження, але не від Тоні Матвієнко: "Став першим". Арсен Мірзоян відсвяткував свій день народження.