Відома українська письменниця Ірена Карпа, яка зараз проживає в Парижі разом з двома доньками і чоловіком-французом, поділилася з багатотисячною аудиторією сумною новиною.

40-річна знаменитість повідомила в Facebook, що 4 червня пішов з життя її рідний дядько Богдан Іванович. Пару місяців тому померла його дружина.

"Щойно пішов з життя мій єдиний дядько, Карпа Богдан Іванович. Той самий, чиєї дружини не стало кілька місяців тому. Перше, що я подумала при звістці про смерть тітки: "Як він буде без неї? Це ж любов його життя!" І тепер розумію, що без неї він просто не зміг бути. Мене завжди вражала їхня родина - якась така непідробна любов між усіма, відсутність совкової репресивності, повага. В їхньому домі завжди було затишно і світло. Наче приходиш у місце сили. Їхні діти, мої брати, приїздили додому у Франківськ у кожну відпустку, живучи закордоном. А ще вони всією родиною - з онуками - щоліта разом відпочивали на великій віллі коло моря. Якісь такі речі, наче прості, але багатозначні. Яких бракувало й бракуватиме більшості українських родин. Спочивайте з миром, вуйку Богдане. Дуже сподіваюся, що десь там ви зараз поряд із коханою жінкою", - написала Ірена.

скріншот

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Ірена Карпа показала, як правильно носити вишиванку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірена Карпа відверто розповіла про зміни, зрозуміє кожен.

Також портал Знай.uа писав, що 40-річна Гола Ірена Карпа згадала, якою була в 20.