Відомий український виконавець Вітчервоний Козловський частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 70 тисяч чоловік.

Зараз він став ведучим нового теле-шоу під назвою "Weekend Show" на одному з музичних каналів. Допомагає йому в цьому кума Дзідзьо Ольга Цибульська, яка і опублікувала фрагменти кількох випусків цього проекту.
Віталій Козловський і Оля Цибульська, instagram.com/vkozlovskiy
Віталій Козловський і Оля Цибульська, instagram.com/vkozlovskiy
Можна помітити, що в студії у них панує дружня і весела атмосфера. Вони люблять жартувати один на одному, а Віталій навіть перевтілюватися.

"Перебиває мене, коза", - каже Козловський в одному з моментів.

Віталій Козловський, instagram.com/vkozlovskiy
Віталій Козловський, instagram.com/vkozlovskiy

Ймовірно, з цим і пов'язаний текст нової публікації, адже Ольга попросила написати слово WEEKEND по буквах в коментарях так, щоб ніхто тебе не перебив і після цього вона пройде на профіль обраної людини і прокоментує фотографії.

"Напиши WEEKEND по буквах в коментарях так, щоб ніхто не перебив, а я виберу і прокоментую 20 рендомних фото. Ми з @vkozlovskiy вважаємо, що в спільній роботі головна взаємоповага, любов і терплячість. Дивись все це і нас в шоу Weekend прямо зараз на @m1ukraine", - пише Ольга Цибульська.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, кума Дзідзьо Цибульська накинулася на Козловського через Євробачення: "Через тебе не виграли"

Як повідомляв "Знай.ua", Віталій Козловський влаштував рольові ігри з кумою Дзідзьо Цибульською: "Що за вульгарна?"

Знай.ua писав, дружина Мірзояна Тоня Матвієнко "врятувала" Цибульську перед розлученням Дзідзьо: Slavia така гулянка і не снилася