У російському місті Новоалтайськ 12-річна школярка ледь не розбилася на атракціоні.

Про це розповіли в телеграм-каналі "LIFE SHOT".

Так, 12-річна дівчинка каталася на ланцюговій каруселі. Нічого не віщувало біди до тих пір, поки атракціон не набрав швидкість. Як тільки карусель розкрутилася, школярка на повній швидкості влетіла ногами в будку, яка стояла поруч.

В результаті події дитина отримала травму. Правоохоронні органи проводять перевірку.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Це че тестовий запуск був ?", "Небезпечно. Ще ці парканчики, як уявлю, що на них можна налетіти", "+ одна фобія", "повний знос техніки", "то Барнаул у них з батутом, тепер Новоалтайськ", "не можна дітей на такі атракціони відпускати....з ними постійно щось відбувається, ні хто їх не перевіряє на техніку безпеки", "Дк це звичайний тестовий запуск в Росії, а дівчинка льотчик випробувач зі стажем"," миттєва паніка", "Здається в гілки увійшла ногами. Але це не змінює суті справи. Власник повинен бути покараний як і матеріально, так і по КК.рф", "хоч би уточнили хто і як постраждав .... Там такий удар був", " Тут два варіанти. 1. Справа у фізиці, тому що вона одна каталася, ніхто поодинці не садить на каруселі. 2. Нещодавно побудували цю стіну", - коментували підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 65 метрів висоти: американські гірки зламалися на вершині, відвідувачі повисли над прірвою

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українці вирізали пекельний знак на льоду і нарвалися на небезпеку

Також «Знай.иа " писав, що Морський атракціон відправив відпочиваючого в лікарню: перелом хребта і запалення легенів