Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс іноземних валют на неділю, 6 червня.

Про це стало відомо завдяки розміщеній інформації на офіційному сайті фінансової установи.

Так, курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 4 червня, став дешевше на 5 копійок і тепер його вартість становить 27 гривень 29 копійок. Курс євро також "просів" і став менше на 19 копійок і тепер його вартість становить 33 гривні 06 копійок.

Фінанси, фото з відкритих джерел
Фінанси, фото з відкритих джерел

Курс валют на неділю 6 червня

- 1 Долар США - 27,2914 гривень;

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

- 1 Євро - 33,0635 гривні.

Фінанси, фото: today.ua
Фінанси, фото: today.ua

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дорожче ніж євро: українцям показали реальні ціни долара на 2021 рік. Міжнародне агентство S&P Global Ratings зробило прогноз з приводу курсу долара в Україні на найближчі кілька місяців і навіть років. Вони вважають, що американська валюта незабаром буде коштувати дорожче Євро.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Курс долара до 2021 року - як зміниться вартість валюти по відношенню до гривні, фінансовий прогноз. Як стверджують експерти, долар впаде на два відсотки по відношенню до євро і на три відсотки - до ієни в другому півріччі. Євро в кінці року буде торгуватися на рівні від 1,10 до 1,16 долара.

Також «Знай.иа " писав, що "В Україні 50% економіки знаходиться в тіні": Тарас Загородній. У Верховній Раді пройшло перше читання законопроекту №5153 «про введення» нульової»декларації для всіх, хто хоче узаконити зароблені в тіні активи". Цим законом влада хоче дістатися до заробітку простих українців замість того, щоб зупинити тіньові надприбутки хоча б на митниці, не кажучи вже про корупцію в інших сферах економіки.