З'явилася фотографія Ірини Білик з її дітьми. Фото з'явилося в соціальній мережі.

Популярна українська співачка була одружена тричі з Андрієм Оверчуком, Дмитром Дікусаром і Асланом Ахмадовим. Про розлучення з останнім вона оголосила навесні 2021 року. Шлюб з відомим продюсером і фотографом тривав п'ять років.

Ірина Білик, фото: Instagram
Ірина Білик, фото: Instagram

Причина розставання була в тому, що коханий не приїжджав до неї з дітьми протягом року. При цьому вона зазначила, що любить свого чоловіка, проте не може вчинити інакше. Від Ахмадова у відомої співачки залишився п'ятирічний син Табриз, у якого є аккаунт в соціальних мережах.

Від першого шлюбу у Білик 21-річний красень Гліб Оверчук. Сама Ірина Білик вважає, що її діти були виховані культурними хлопчиками, мають хороший смак і при це відмінно ладнають з оточуючими їх людьми.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нещодавно з'явилися фотографії Ірини Білик з її підрослими синами. Спільний сімейний знімок був опублікований для глянцевого видання for Mama.

На фото діти одягнені в темні курточки, при цьому молодший брат сидить на колінах у старшого. Зіркова мама гордо і щасливо посміхається на камеру.

Нагадаємо, що Діма Коляденко заговорив про весілля з Іриною Білик після її розлучення: "Ми з нею мріяли".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Білик після розлучення з Асланом Ахматовим спантеличила львів'ян зізнанням:"Мій коханий".

Також Знай.uа писав, що Ірина Білик подала на розлучення і показала головного чоловіка в житті: "скандалу не буде".