Жодних порушень режиму повного та всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 5 червня.
Про це повідомляє пресштаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. Лише з ранку, станом на 7 годину 6 червня, путінські окупанти один раз обстріляли позиції українських воїнів з міномета 120-го калібру біля населеного пункту Піски. Відомо, що в результаті ворожих дій жоден військовослужбовець не постраждав, бойових втрат немає.

Воїн ЗСУ, скріншот: Youtube
Воїн ЗСУ, скріншот: Youtube

"В результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої один військовослужбовець отримав бойове травмування. Йому надана необхідна медична допомога і доставлена в лікувальний заклад. Стан здоров'я захисника - середньої тяжкості. Наголошуємо, Збройні Сили України неухильно дотримуються досягнутих домовленостей щодо припинення вогню і є послідовними у виконанні взятих на себе зобов'язань", - йдеться у публікації. ООС

Воїни ЗСУ, скріншот: Youtube
Воїни ЗСУ, скріншот: Youtube

Після цього, пресслужба вирішила підбити підсумки за минулу добу за кількістю перевірок транспортних срдств і людей на Донбасі. Також Українці виявили 95 адміністративних правопорушень і розкрили 12 злочинів.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, воїнам ЗСУ вдалося вийти сухими з води під час обстрілів на Донбасі: окупанти накрили мінометами

Як повідомляв "Знай.ua", батько двох малюків ледь не загинув під вогнем окупантів-врятувала віра: "До перемоги!"

Знай.ua писав, простий священик під кулями лікує понівечені війною душі солдатів: "Не соромно перед дітьми"