Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Її чоловік Олексій Потапенко (ПТП) теж ділиться всілякими публікаціями, як і зараз, 6 червня 2021 року. Чоловік опублікував знімок, на якому зображений момент обійми з надією Дорофєєвою. У цієї співачки, як відомо, в суботу відбувся перший сольний концерт. Музикант зазначив, що встиг побажати удачі виконавиці перед початком концерту. Потап жартівливо називає його міжгалактичною ракетою Земля-Місяць-Венера-Альдебаран.

Потап, instagram.com/realpotap/
Потап, instagram.com/realpotap/

"Вчора відбулася відправка міжгалактичної ракети Земля - Місяць - Венера - Альдебаран, під назвою #dorofeeva @nadyadorofeeva відрив і вихід з орбіти тривав 1,5 години і пройшов більш ніж успішно,перед відправкою ми встигли попрощатися і побажати удачі капітану корабля надії Д", - пише Олексій Потапенко в публікації.

"Найбільш зворушлива і мила підтримка артиста перед концертом, стільки звернень, привітань і милих слів давно не бачила. Дивовижна атмосфера. З успіхом Надю!❤ ️", "Спочатку подумав, що Брюс Вілліс з кимось обіймається", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва зробила це вперше без позитиву, Насті Каменських дихати в потилицю

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Позитив не оцінив "темні справи" колишньої дружини і Насті Каменських: "Я люблю... Завжди буду"

Знай.ua писав, гаряча Аліна Гросу засвітила принади в тісному вбранні і підкорила фанатів: ось як треба рухати стегнами