Помер актор Артем Анчуков, якому приписували роман з Тетяною Булановою. Про це сама співачка розповіла на своїй соціальній мережі.

39-річний Артем Анчуков відомий російський актор, якого знають за ролями в серіалах «Вулиці розбитих ліхтарів», «Бандитський Петербург», «Молодіжка», «Мажор». Він також виступав з Тетяною Булановою. Співачка є його хорошою знайомою і багато хто навіть приписують роман зі співачкою. Про загибель розповіла сама Тетяна Буланова в соцмережі Instagram.

Вона просто опублікувала фотографію і написала його ім'я. Передплатники зрозуміли це однозначно як смерть дорослого чоловіка. Згодом з'ясувалося, що причиною його загибелі є ускладнення від коронавірусу.

Анчукова не раз намагалися зводити з Булановою, через що їй доводилося навіть розвіювати ці чутки. Вона повідомила, що перебуває у відносинах, але не з актором.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Тетяна Буланова, скріншот: YouTube
Тетяна Буланова, скріншот: YouTube

Тетяна Буланова заявляла, що її обранець молодший за неї, він колишній спортсмен, який тепер займається бізнесом.

В якій саме сфері працює чоловік, Буланова воліла приховати. Не стала співачка розсекречувати і ім'я коханого. Вона лише уточнила, що вже більше року живе разом з підприємцем і у них панує повна ідилія.

Ніяких планів співачка будувати не поспішає, адже вона вже двічі встигла побувати заміжня, але зізнається, що у неї ні з ким не складалися такі довірчі і теплі стосунки.

Раніше повідомляли, Нікітюк і Кухар закрилися в гримерці і переплюнули Тату: "Мій малюк".

Як повідомляв Знай.иа, зірка хіт-парадів 90-х Буланова вперше вийшла в світ з новим чоловіком: "обійме, зробить масаж і...".

Знай.иа писав, солістка Kazka Зарицька змінила імідж і засяяла по-новому-блакитний берет і яскрава Сейлормун.