Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість відправився на відпочинок в Карпати разом з красунею-дружиною Лілією і їх 5-річним сином Леоном, встигнувши відвідати безліч захоплюючих місць. Так, артист разом з коханою вирішили влаштувати романтичну фотосесію серед величних гір, позуючи на асфальтованій дорозі з мальовничим видом.

Влад приміряв смокінг чорного кольору і білосніжну сорочку, а Лілія постала перед камерами в розкішній пишній сукні бежевого кольору з глибоким декольте. Зіркову пару сильно розсмішили корови, що проходили повз них: ті призупинилися і почали здивовано мукати.

"Телички 🐄 в повному захваті.💦💦💦🙈🤣

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Але не зрозуміло від чого саме.

Від мого плаття або від мого чоловіка...🤣🤣🤣🙈🙈🙈"

Фолловери не пройшли повз: "дуже красиво і прекрасно👏 👏 👏 👏"," ой смішно 😃 😃справжні Карпати🤗", "або...Вони дууууууууже позаздрили вашому чоловікові!!!👍👍👍👍👍💞🌺🌺🌺", "Вони йдуть і думають чому вони а не ми😂 😂 😂 а ви шикарні🥰", " майже Швейцарія🇨 🇭 😂 🙌❤️".