У США ведмідь влаштував розгром в автомобілі, який залишили без нагляду на лісовій дорозі. Про це повідомили в пабліку «Лента дна» в «Телеграмі», публікуючи відповідне відео.

"Це сталося: у США ведмідь йшов лісом і сів у машину. На щастя, не згорів. Просто розніс приладову панель, подушку безпеки і витягнув магнітолу. Єдиний нормальний ведмежатник", - написали автори повідомлення.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Варто відзначити, що кілька років тому ведмідь, ледь не згорілий в автомобілі, став джерелом мемів і картинок в Інтернеті. У деяких іграх-бродилках навіть з'явилися таємні локації "на честь" незвичайного випадку.

На щастя, цього разу все обійшлося, і ніхто з учасників ролика не постраждав.

Нагадавши, українцям показали справжнього господаря чорнобильської зони відчуження: "Хоробрий". Зона відчуження не перестає дивувати українців.

Як повідомляє портал Знай" Найстаріший "львів'янин" відсвяткував 150-річчя - " живий пам'ятник!"

Також "Знай" писав, що На Закарпатті "вибухнув" японець, очевидці не вірять очам:"це вперше".