Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість з нагоди 40-річного ювілею заінтригував свіжим альбомом "Без реклами", де пообіцяв показати шанувальникам себе справжнього. Артист вже випустив треки "Ровно" і "Кровь і любовь", а тепер порадував ще однією композицією "Экзорцизм", кліп на яку пообіцяв презентувати вже 17 червня.

У кліпі на трек Олексія знялася яскрава блондинка Анастасія Король, яка з'являлася перед камерами не тільки в чорній сукні з прозорими вставками, але і в еротичній спідній білизні. Сам же шоумен виставив пікантний кадр, де підійшов до дівчини ззаду і ніжно торкався її рук.

"Скоро, дуже чуттєвий ..."

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "@kamenskux на її місці виглядала б в рази краще ;)", "викладай пости краще з @kamenskux , вона шикарніше виглядає на місці цієї дівчини ✨💓💞❣️🤩😍💋💖😻okkk", " а хто це?) де Анастасія❤️?"," І тут Патапчика понесло.. 👏 ", "Вауу, в очікуванні прекрасного!!!".