Відомий укаїнський співак, композитор і народний артист Олександр Пономарьов активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 130 тисяч відданих фанатів.

Цього разу виконавець виставив на своїй сторінці брутально-милий колаж з двох фотографій. Так, на верхній частині фото можна побачити Пономарьова-байкера, а на нижній частині розмістилася улюблена собачка співака, якій і присвячений новий пост.

"Ти дочекайся мене , я до тебе прийду
Ти дочекайся мене я дорогу знайду ...
Ши мене чекає ось так на веранді під сонечком!" ,- написав артист.

"Така жіноча доля чекати з ранку і до ночі!🤗❤️", "Божечки❤️🙌, уявляю скільки зараз Ваших прихильниць уявили себе на місці Ши-шечки))😉", "Мимимишная она у вас🔥", "Надо с собой брать", "Гарна собачка", "Справжня любов 😍 і вірність. Найщиріша", "Сьогодні рік,як немає мого Арчуські!15 років вірою та правдою був з нами,не вистачає страшенно!!!І чекав ,кожен раз чекав!!!Хай ваша буде здоровенькі і приносить радість ще багато років!!!❤️❤️❤️", "Обязательно дождётся и будет радоваться приезду, как никто другой. 💖", "Ох красунчик ти Саша!!!!", "Надо сделать ей шлем и возить с собой))))"", - коментували шанувальники.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Олександр Пономарьов будує з Дзідзьо грандіозні плани, дружини не потрібні: "Ну ви розумієте"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Олександр Пономарьов пішов шляхом Віктора Павлика і став байкером: справжній чоловік

Також «Знай.иа " писав, що Олександр Пономарьов поділився цікавими кадрами в компанії Зеленських: "Браво"