Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно знаменитість порадувала фанатів гучним поверненням в популярну серед зірок шоу-бізнесу соціальну мережу TikTok, яку почала підкорювати ще минулої весни під час локдауну, а тепер справжньою зіркою платформи стала ще й донька Кароліни, 9-річна Софія, батьком якої є колишній чоловік зірки Мурат Налчаджіоглу.

Дівчинка виставила кумедне відео, позуючи в примірювальній і підбираючи собі вбрання до дня народження разом з татом Муратом. Так, юна зірка приміряла відразу три стильних образи, а також використовувала так звану Insta-маску, за допомогою якої змінила колір очей з карих на блакитний.

Батько ж вирішив підіграти маленькій красуні, ставши на коліна і надівши туфлі на масивних підборах на долоні, від чого Софія не змогла стримати сміх.

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Всі луки прикольні і ми бачили твого тата 😂😂😂", "Всі образи гарні 🔥🔥 🔥 В третьому східна красуня, Сонечка 🔥", "Красуня❤️🔥", "😂😂😂 цей тато твій 👏👏👏", "Красуня!!! 😍😍😍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.