Племінниця відомої естрадної співачки Софії Ротару, співачка і дизайнерка Софія Хлябич, більш відома під псевдонімом Sonya Kay, порадувала своїх шанувальників новим знімком в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію зворушливих знімків з чоловіком, хокеїстом збірної України Олегом Петровим, відсвяткувавши 7 червня першу річницю, так зване "ситцеве" весілля. Так, артистка показала найтрепетніші кадри з торжества, позуючи в розкішній весільній сукні з глибоким декольте.

Варто нагадати, що святкування проходило в одному з готелів в центрі Києва, а серед запрошених рідних і близьких були Софія Ротару, а також онуки виконавиці - Анатолій і Софія.

"Сьогодні рік нашій сім‘ї! ❤️

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Я дякую долі за те, що зустріла тебе!

Ти моє серце, моя опора ти мій найкращій друг!

Люблю тебе безмежно! ❤️"

Фолловери не пройшли повз, вітаючи зіркову сім'ю: "з річницею!🙌 👏 і нехай далі буде ще цікавіше❤️", " вітаю Вас👏❤️", "з Днем народження, сім'ї ❤ ️всього Вам самого найкращого✨ 😊", " вітаю! щастя і нескінченної любові!🙏 🏻 🤍 ", "Вітаю) бережіть один одного) бажаю вам величезного сімейного щастя)", " такі красиві і щасливі!!!💖 💖 💖 Вітаємо Вас!!!😍😍😍".

Нагадаємо, що юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко опублікувала розкішне чорно-біле фото

Як повідомляв портал Знай.uа, юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко показала милий знімок з прогулянки

Також портал Знай.uа писав, що українська співачка Sonya Kay вразила шанувальників новими пікантними фото