Українцям знову вирішили нагадати про героїв, які несуть службу на Донбасі, тим самим захищають наш з вами спокій.

На сторінці операції об'єднаних сил у соціальній мережі Facebook розповіли про Дениса, який вже шість років на передовій.

Жартівливо побратими називають його "Шалений кроль", проте, в повсякденному житті Він навпаки, дуже навіть спокійний, послідовний, серйозно ставиться до всіх доручень.

Піти на фронт він вирішив у віці 20 років, і це було повністю зважене рішення. З початку російської агресії разом з побратимами він "видирав" з лап загарбника чимало клаптиків Батьківщини: Новгородка, Докучаєвськ, Новолуганське, Гладосове, Травневе…

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Військовий Денис, фото: ООС Facebook
Військовий Денис, фото: ООС Facebook

Сам хлопець розповідає, що зупинятися на досягнутому точно не збирається, і готовий йти до кінця, поки не буде отримана така бажана, довгоочікувана перемога.

Військовий Денис, фото: ООС Facebook
Військовий Денис, фото: ООС Facebook

У цьому прагненні і проявляється те саме "шаленство". Постійно він навчається чомусь новому у військовій справі, і завжди хоче бути в епіцентрі подій.

А ось прізвисько" кроль " він отримав від іншого військового, і причиною цьому став характерний сіро-білий халат, маскувальний.

Військовий Денис, фото: ООС Facebook
Військовий Денис, фото: ООС Facebook

Нагадаємо, що протягом минулої доби, 6 червня, в районі проведення операції Об'єднаних сил, збройні формування Російської Федерації 7 разів порушували режим припинення вогню. Про це повідомили у щоденному зведенні на сторінці ООС у соціальній мережі Facebook.

Нагадавши, фермер із Закарпаття залишив гарні виноградники і пішов прямо на передову: "Щоб Україна була". Український захисник Всеволод з позивним "Дід" воює вже сьомий рік

Як повідомляв портал " Знай.ІА", простий священик під кулями лікує понівечені війною душі солдатів: "Не соромно перед дітьми". Священик розповів про те, як став миротворцем і залишився в армії

Також " Знай.ІА " писав, що на Донбасі окупанти вдарили ракетними комплексами по людях і поранили воїна ЗСУ.