Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явився яскравий колаж, де шанувальники Тіни запропонували порівняти три її образи в червоному кольорі. Так, артистка позувала на різних світських заходах в розкішних сукнях з глибоким декольте, доповнюючи вбрання фірмовим макіяжем з яскраво-червоною помадою а губах, а також зачіскою "голлівудські локони".

Зірка ніжно посміхалася на камеру, демонструючи тонку талію і пишні форми. При цьому аудиторія виконавиці запропонувала проголосувати за кращий образ в коментарях під постом.

"#БитваЦвета Червоне❤️

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Голосуємо в коментарях☺"

Фолловери не пройшли повз: "у всьому хороша🔥", " 1 - ніжно😍 2 - 18+ 😂 3 - концертне👏 🔥❤️", "всі красиві. Гаразд - для голосування 2" ," у всіх шикарна, але 2 прям вау😍", "у кожній сукні прекрасна😍", "Тіні личить червоний... Але мій улюблене вбрання це 2", " все❤️🔥 🔥".