Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих знімків зі свого першого сольного концерту 5 червня, який пройшов у Києві. Так, артистка приміряла безліч стильних вбрань, в тому числі облягаюче латексне плаття з розрізом на нозі і високі напівпрозорі рукавички, блиснувши стрункою фігурою.

Зірка трепетно подякувала багатотисячній публіці і команді,а також тим, хто робив концерт яскравіше. Варто відзначити, що ще в березні-місяці 2020 група "Время и Стекло" оголосила про завершення свого існування через 10 років кар'єри.

Надя Дорофєєва і Позитив відзначили, що між ними немає конфліктів, просто кожен з виконавців вирішив йти своїм шляхом.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"❤️ДЯКУЮ ❤️

Тільки зараз я заспокоїлася і усвідомила, що концерт пройшов 🙌 🏻

Спасибі насамперед моїй команді і тим, хто допомагав творити і робити цей концерт яскравіше ☺"

Фолловери не пройшли повз: "костюми вауу🔥 🔥", "Надя, це було шикарно ти найкраща❤️", "ваша команда сила 💪 нереальний концерт♥️", " це було неймовірно круто!🔥 ", "Навіть через екран телефону, відчула весь цей драйв концерту 🔥 далі більше і ще краще!🙌🏼❤️".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.