Популярна українська співачка Надя Дорофєєва спробувала себе в ролі рокера і похвалилася результатами перед шанувальниками.

Відповідний ролик з'явився в її Insta-stories.

Нещодавно Надя Дорофєєва відкрилася українцям з нового боку-співачка заявила про розпад групи "Время и стекло" і відразу ж запустила сольну кар'єру під псевдонімом DOROFEEVA. Крім того, що виконавиця вже встигла порадувати першим сольним альбомом і анонсувала концерт, вона все також продовжує радувати шанувальників новинами в Instagram.

Надя Дорофєєва nstagram.com/nadyadorofeeva
Надя Дорофєєва nstagram.com/nadyadorofeeva

Цього разу Надя Дорофєєва похвалилася своїми навичками гри на гітарі. Ймовірно, співачка відібрала у чоловіка Володимира Дантеса електрогітару і спробувала перевтілитися в істинного рокера. Незважаючи на те, що у неї вийшло зіграти кілька вдалих акордів, вона зазначила, що рок – це непросто.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Моя повага всім гітаристам", - написала Дорофєєва під одним з відео.

Вона також активно посмикала головою, намагаючись пародіювати відомих рок-музикантів, проте в кінці лише розсміялася і вимкнула камеру.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва зізналася, що насправді відбувається в її житті: "це красива картинка". Співачка розповіла, як знаходить радість у житті.

Як повідомляв портал Знай.uа, Надю Дорофєєву підловили в компанії симпатичного бороданя, ще й танцює: Дантесу не показуйте.

Також Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва розповіла, як вони з Дантесом домовляються на рахунок випивки на вечірках і коли вона собі дозволяє перекинути келих-інший.