У місті Костопіль Рівненської області місцева бізнесвумен напала на 64-річну пенсіонерку і розбила об її голову банку зі сметаною.

Швидше за все, їй не сподобалося, що Літня жінка продавала власну продукцію домашнього приготування біля її закладу. Про цю подію повідомляє Національна поліція на своєму сайті. Згодом пенсіонерку доставила в лікарню машина швидкої допомоги, після чого її відпустили додому.

Поліція, скріншот: Youtube
Поліція, скріншот: Youtube

Представники правоохоронних органів відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень. Ситуація сталася 4 червня 2021 року, близько 18:30 за місцевим часом. У поліцію надійшло повідомлення про конфлікт, що стався на вулиці Грушевського біля ринку.

"Через стихійну торгівлю між 64-річною пенсіонеркою (мешканкою села Корчів'я) і власницею одного із закладів виник конфлікт, в результаті чого жінці, яка продавала домашню продукцію в невстановленому місці, банкою зі сметаною мешканка Костополя завдала удару по голові", йдеться на сайті, у відповідній публікації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Напад на 64-річну пенсіонерку, фото: Telegram
Напад на 64-річну пенсіонерку, фото: Telegram

Нагадаємо, стали відомі подробиці нападу на митрополита УПЦ у Вінниці. 5 червня біля Хрестовоздвиженського храму у Вінниці невідомий чоловік пошкодив автомобіль митрополита Варсонофія, розбив архієрейський посох, пошкодив церковне начиння.

Як повідомляв "Знай.ua", харків'янка зробила крок з вікна 9 поверху, очевидці не можуть прийти до тями - "Вмить"

Знай.ua писав, у Києві зловмисники стягнули платіжний термінал: "Вирішили не морочитися"