Відома 29-річна секс-символ, модель Playboy і фітнес-тренер з Сан-Франциско, США, Лейсі Кей Сомерс активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Нещодавно знаменитість виставила серію знімків з салону автомобіля, позуючи і за кермом, і на пасажирському сидінні. Красуня приміряла лише топ від бікіні чорного кольору і коротенькі джинсові шорти, доповнивши образ ніжним макіяжем, а також об'ємною зачіскою.

Дівчина засвітила і бронзову засмагу, і пишні груди, адже верх від бюстгальтера був досить малий на її форми. Інтернет-знаменитість приймала різні пози, грайливо скаржачись, що на вулицях стає все спекотніше.

Варто відзначити, що Лейсі Кей Сомерс дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 10,9 млн. фоловерів. До того, як стати моделлю красуня вивчилася на медсестру, однак робота здавалася їй занадто нудною. тому тепер дівчина заробляє на життя зовнішніми даними. Зірка співпрацює з культовим чоловічим глянцем Playboy, нерідко знаменитість можна помітити і на рингу MMA, адже Лейсі - затребувана ринг-гьорл.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Примітно, що сім'я Лейсі французько-ірландсько-німецько-англійського походження. Кей Сомерс не забуває про творчість, пробуючи себе у ролі співачки. Дівчина у вільний час грає на фортепіано, танцює в студії, а також старанно займається спортом, відвідуючи фітнес-клуб і часто виставляючи відео з різних тренувань.