Леся Нікітюк порадувала фотографією з вихованцем. Відповідний пост з'явився на її офіційній соціальної мережі Instagram.

Украніская телеведуча давно була у вітчизняному шоу-бізнесі. Багато хто пам'ятає знаменитість ще з часів передачі"Розсміши коміка". Тоді вона разом з подругою Олею змушували сміятися майбутнього президента Володимира Зеленського.

Леся Нікітюк, фото з Instagram
Леся Нікітюк, фото з Instagram

Однак по-справжньому вона стала популярною після передачі "Орел і Решка", де все е запам'ятали як ведучу з особливим почуттям гумору. З тих пір соціальні мережі Нікітюк ломляться від передплатників: тільки один Instagram регулярно переглядають 3,7 мільйонів чоловік.

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зокрема в сторіз вона опублікувала знімок зі своїм псом Рафіком. На фото Нікітюк міцно тримає свою собаку на тлі галявини. Свій пост вона підписала:"Кайф дому".

Нагадавши, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм " дивом"

Також " Знай.ІА " писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину