Відома українська співачка Марія Бурмака повідомила про неочікувану смерть своєї подруги Ганни Гончарик. Про це зірка та колишня народна депутатка розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Як відомо, Ганна Гончарик працювала у «Нафтогазі» начальником відділу внутрішніх комунікацій, до того – в Українському кризовому медіацентрі. Вели активне громадське та культурне життя.

«Не стало Ганни Гончарик. На фото компанії – дівчинка в білому светрику і з темними кучерями, під Новий Рік в мене в гостях (2000 чи 2001). Якісь такі думки накривають серед ночі. На що і на кого варто витрачати своє життя і почуття? Коли бачиш, як раптово обривається життя світлих людей, яких ти знала, які молодше за тебе, з якими не те, щоб дружила сильно. Але оці паралельні достойні життя і надають сил. І от таке життя загасло. Ганнуся Гончарик з українського гуманітарного ліцею, розумниця і аристократка духу. Я не можу повірити, що твоя душа вже не тут. Спочивай і царствуй в тонких світах», - написала засмучена Бурмака.

Скрін, Facebook Марічка Бурмака
Скрін, Facebook Марічка Бурмака

У коментарях українці висловлюють свої співчуття родичам та друзям померлої.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Хай у горньому світі душа її відпочиває...», «Світла пам'ять... Зверху на все це видніше!», «Так треба, прийміть це та живіть далі! Нам тут є що робити... Не питайте, Чому...», - пишуть люди.

Скрін, Facebook Julia Shilina
Скрін, Facebook Julia Shilina

"Знай.ua" повідомляв Карпа жорстко звернулася до чоловіків перед 8 березня: "Сцикливі, дохлі щури"

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко показала, чому Арсен Мірзоян вчить маленьку дочку: "Викличте лікаря"

Як повідомляв портал Знай.uа, спокуслива Ірина Федишин показала майстер-клас на кухні: млинці для справжніх козаків.