Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливе фото красуні-мами Тамари Віталіївни - 8 червня найріднішій жінці Віри виповнилося 69 років. Так, артистка написала безліч теплих слів для мами, показавши, як жінка насолоджувалася сонячним днем в брюках м'ятного кольору і білосніжній сорочці з глибоким декольте, а також сонцезахисних окулярах.

Варто відзначити, що Тамара Віталіївна - мама чотирьох доньок: Віри, Вікторії, Анастасії та Галини. Через те, що сім'я була небагата, жінці доводилося працювати прибиральницею, щоб прогодувати дітей.

"Люба мама, ідеальна бабуся, найкраща подруга, помічниця, підтримка і опора)

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сьогодні 69 🤍 святкуємо і радіємо всією нашою великою родиною!🔝

нам дуже пощастило бути дітьми та онуками такої жінки 🤍 @mami4_7"

Фолловери не пройшли повз, приєднуючись до привітань: "Мама шикарна😍", " 🎈 🎈 🎈 Тамара!!!! З днем народження супер-жінка🎈 🎈 🎈", " здоров'я і довгих років матусі!🙏 🌹 🌹 🌹красива!👌 😍 ", "Матуся-красуня 💯 ЗДОРОВ'Я їй на довгі роки!!!🍀🌸".