Українцям доставляють воду, порушуючи встановлені державою норми. Цим «грішить» майже кожен другий об’єкт водопостачання, на якому було проведено перевірку від Держпродспоживслужби.

Про це повідомили на сторінці служби в соцмережі Instagram.

Як зазначається, від початку цього літа Державна продспоживча служба України посилила санітарно-епідеміологічний нагляд за дотриманням вимог санітарного законодавства на об’єктах систем водопостачання у містах та селах країни.

Майже кожне друге таке підприємство подає воду споживачам, порушуючи норми.

вода з крана, скріншот з відео
вода з крана, скріншот з відео

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За словами очільниці Держпродспоживслужби Владислави Магалецької, задача перевірок дуже проста: фіксувати порушення і зробити все, щоб змусити постачальника його виправити.

«Зростання кількості виявлених порушень говорить не про те, що все погано, а скоріше про те, що Держпродспоживслужба почала працювати значно ефективніше», - впевнена чиновниця.

Нагадаємо, що у центрі українського міста прорвався "гейзер", НП не можуть ліквідувати третій день: "Буде каток"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Київський Печерськ обзавівся особистим "гейзером": "Вируючий і смердючий"

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові хом'яки зварилися живцем через комунальників Терехова