Відома українська співачка, екссолістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

Нещодавно знаменитість поділилася спокусливим знімком, відправившись на відпочинок в Бодрум, Туреччина. Так, артистка насолоджувалася спекотним сонечком з самого ранку в одному з готелів, показавши, як почався її день.

Зірка стояла на балконі свого номера, залишившись лише в трусах чорного кольору і топлес, прикриваючи оголені груди руками. Виконавиця продемонструвала не тільки вид з вікна на сосни і море, а й струнке тіло.

"Добрий ранок💋"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Ну все.... Зараз всі Чингісхани будуть під готелем товпитися, тобі це треба?😂😂😂", "🔥🔥🔥🔥🔥у ля ля", "Хорошааааааа🔥🔥🔥🔥🔥", "На вечірку в цьому ж вбранні чекати?😉 ❤ ️ ", "Мама Міа, як красиво !!!!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Дуже зухвало!(с)😂 🔥 🔥 🔥"," богиня!!! ❤️❤️❤️", "Шикарна❤️😍".

Варто відзначити, що раніше Слава Камінська почала сольну кар'єру, випустивши 28 травня композицію і кліп "Слава Богу", якими інтригувала досить довгий час. Виконавиця кардинально змінила імідж, примірявши відразу кілька яскравих образів.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.