Прийшло літо, а разом з ним і надокучливі всілякі комахи - особливо це стосується ненажерливих комарих! Ці комашки просто обожнюють людську кров і їм дуже подобаються ніжки в твоїх новеньких шортах або футболці.

Існує досить дієвий спосіб боротьби з комарами, який обов'язково врятує вас. Спеціально для наших читачів ми знайшли чудовий спосіб позбутися комарів, просто зробивши для них "пастку".

Про цей спосіб стало відомо завдяки повідомленням одного з Telegram-каналів з порадами для дачників і городників.

Комарі, скріншот: YouTube
Комарі, скріншот: YouTube

Потрібно приготувати смачну пастку для комах. Візьміть пляшку з пластику чорного кольору (звичайний енергетик або квас, таких повно в будь-якому кіоску) і відріжте верхню частину. Налийте в неї 200 мл. теплої води, додайте 50 грамів коричневого цукру. Після того як суміш охолоне, додайте 50 грамів дріжджів і трохи меду.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Пастка для комарів, скріншот: YouTube
Пастка для комарів, скріншот: YouTube

Закрийте ємність верхівкою пляшки так, щоб горловину було опущено в пляшку. Не забудьте відкрутити кришку. Так як комарі люблять ховатися в темному і теплому місці. Комарі залітатимуть в пляшку із задоволенням, тому що суміш спокушатиме їх солодким ароматом. Розставте такі пастки вдома і комарі припинять вам псувати життя.

Раніше повідомляли, чим підгодовувати вишню, щоб ягідки були темно-червоні і дуже смачні: садівникам на замітку.

Як повідомляв Знай.uа, врожай на заздрість сусідам: Як правильно доглядати за малиною.

Знай.uа писав, цю суміш слимаки бояться, як вогню: як врятувати свою капусту від ненажерливих шкідників.