Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість буквально приголомшила численних шанувальників несподіваною новиною - виявляється, зірка стала мамою втретє, народивши хлопчика Луку.

Так, 34-річна артистка виставила серію зворушливих архівних знімків з донькою Нанною і старшим сином Гордієм, позуючи в затишній домашній обстановці. Зірка вирішила розповісти п'ять правил їх великої родини, в які входили повага, спільна вечеря, церква по неділях, спільні свята і "хуліганський" день. Раз на тиждень батьки дозволяють дітям вибирати собі режим сну, їжу, різні веселі заняття та ігри.

"П'ять правил нашої сім'ї❤️
1 - поважати один одного. І батьки і діти цінують простір один одного, ідеї, бажання, мрії.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

2 - завжди вечеряти разом. Вся сім'я за столом без гаджетів, телевізорів і телефонів. Обговорюємо як у кого пройшов день і плани на завтра.

3 - ходити до церкви в неділю. Ми намагаємося дотримуватися цього правила, але, бувають, звичайно, винятки🙏

4 - всі свята відзначати разом. Галаслива компанія, смачна їжа, друзі, подарунки та веселощі! У моєму дитинстві свята відзначалися зовсім не так, тому в своїй родині я намагаюся догодити всім і зробити кожне свято незабутнім🎁

5 - раз на тиждень у нас хуліганський день! Ми в цей день слухаємо... дітей)) що вони хочуть їсти, робити, у що грати і коли спати"