Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка і Кролева, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, показавши, як продуктивно почався її день. Так, артистка вирушила на ранкове тренування, позуючи на одній з набережних Києва. Зірка приміряла облягаючі лосини, темно-синю бесболку і білосніжну футболку, доповнивши образ нюдовим макіяжем, радісно посміхаючись на камеру.

Виконавиця блиснула пишними сідницями, над якими наполегливо працює за допомогою фітнес-тренера. Крім цього, Полякова може похвалитися сталевим пресом, що частенько робить на фотосесіях в бікіні.

"Спорт за розкладом!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

А у вас? #доброеутро"

Фолловери не пройшли повз: "Олечка, приклад для жінок..😍 ", "Красива😍 😍 😍", " ну до чого ж хороша❤️", "Лід рушив😂 😂 🔥"," неймовірно красива дівчина, любляча матуся 2 донечок! Браво! 👏 👏 🔥 🔥 ❤ ️ ", "Богиня🔥 🔥 🔥 🔥", " так)) і ви Оля відмінний мативатор!!!!!і всім хто продає приклад нашому новому поколінню - величезний Респект!!!!!😍🔥", "ідеальна...відьма!😍🔥❤️".

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора