З теплої і великої Одеси, куди вже поступово приїжджають відпочиваючі з усіх куточків України, прийшли доволі тривожні новини. Так, в одному з торгових центрів міста сталося несподіване. Відвідувачі зняли на камеру, як з лампи просто на підлогу текла вода, і це при тому, що лампочка працювала.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

"Нічого незвичайного, просто з ламп тече вода. ТРЦ #Рів'єра на Південній дорозі, 101а. #Одеса", - коротко описали ситуацію автори публікації.

Ліхтарі, які протекли, скріншот: YouTube
Ліхтарі, які протекли, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також до нової публікації прикріпили відео, на якому точно видно, як з великої білої працюючої лампи тече невеликим струменем вода. Поки невідомо яким саме чином до електричної мережі потрапила волога. Однак точно відомо, що таке поєднання води і струму в таких обставинах дуже небезпечні для людини.

Також на опублікованих кадрах видно, що інцидент стався в одному з центральних залів ТЦ "Рів'єра", де збирається багато людей, також поруч знаходиться ще й кінотеатр.

Раніше повідомляли, у Києві посеред дороги "прокинувся" фонтан з окропу, асфальт злетів у повітря: "Комунальники помилилися".

Як повідомляв Знай.uа, у Львові чоловік ледь не став жертвою власного балкона, городяни б'ють на сполох: "Вони всі аварійні".

Знай.uа писав, у Києві кур'єр-камікадзе влаштував патрульним веселу нічку: демон на мопеді.