Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливе відео на честь свого дня народження - 8 червня Аліні виповнилося 26 років. Так, артистка позувала на терасі з видом на Київ, примірявши сукню бежевого кольору у великий полька-дот з відкритими плечима і масивним поясом, зворушливо подякувавши минулому року, рідним, близьким і шанувальникам.

Зірка зізналася, що за рік встигла багато чого: налагодити особисте життя (виконавиця перебуває у відносинах з актором Романом Полянським), знятися в 8 картинах, зібрати повноцінну команду з 9 музикантів і 10 танцюристів, отримати кілька нагород і премій.

"+1 до моїх 18 😊 😊 😊

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Спасибі минулому року за мільярд чудових миттєвостей, за досвід, за чудеса. У попередньому році, в свій день народження я зловила багато риби, в прямому сенсі слова:) хоча я такий собі рибалка з натяжкою, мабуть, це просто було тим самим знаком, що рік буде успішним і плідним 💪 🏽

Я випустила кайфовий і душевний альбом, який вам зайшов, зняла кілька шалено креативних кліпів, знялася в 8 картинах, отримала кілька вагомих і неймовірно приємних премій, було багато фотосесій, обкладинок, виступів, нових плідних знайомств і закріплень «старих», але від цього шалено цінних дружніх відносин, у мене з'явилася повноцінна власна музична команда з 9 чоловік музикантів (міні-оркестр🤗) та 10 осіб балету, ми підготували неймовірне шоу, яке готові показати вам)))

і найголовніше, я почала нове особисте життя.

Я щаслива!!!

Спасибі всім і кожному, хто був поруч зі мною☺

і я впевнена, що цей рік буде ще крутішим і кращим 🙌 🏽 🙌 🏽 🙌 🏽 "