Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

А нещодавно знаменитість видала несподівану новину-виявляється, вони з чоловіком Юрієм Горбуновим чекають другу дитину, проте стать майбутнього малюка поки приховують від шанувальників.

Так, зіркова сім'я вирушила на відпочинок в Бодрум, Туреччина, насолоджуючись канікулами в одному з готелів. Зірка виставила яскравий літній знімок, ніжачись під сонечком в бікіні смарагдового кольору з глибоким декольте, а також сонцезахисних окулярах і білосніжному капелюшку. Катерина засвітила кругленький живіт, ніжно посміхаючись на камеру і дивлячись вдалину.

"Зливаюсь з природою :)"

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Фолловери не пройдемо повз, засинаючи Осадчу компліментами: "цікаве положення вам йде. Ви просто красуня.", "Навіть гарний зелений ❤️❤️🔥🔥🔥", "Супер🔥 🔥 🔥", " дуже ніжна......🌺", "@kosadcha хорошого відпочинку🙌☀️", "Який неймовірний купальник, вам Катю дуже личить.", "Чарівна", " яка гарна!!!👋", "Як завжди неперевершена🔥😍", "Це гарно".

Раньше "Знай.иа"розповідав про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, Навіть Потап не встояв