Зіркова пара Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян святкують четверту річницю шлюбу. Жінка не забула про цей знаменний день, і вже привітала свого чоловіка.

Жінка опублікувала новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, показавши шанувальникам архівний ролик, з того самого дня.

Чотири роки тому, 8 червня 2017 року, в одному з РАГСів столиці пара розписалася. З того дня вони абсолютно нерозлучні, і ростять маленьку дочку, яку назвали на честь зіркової бабусі - Ніна.

Тоня Матвієнко поділилася роликом з дня розпису, яке зняв Арсен Мірзоян на свій телефон. Пам'ять на все життя, якби не одне але - звук не записався, тільки картинка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тим не менш, Відеоролик вийшов дійсно знаковим для пари, яке вони запам'ятають назавжди.

"Відео без звуку, але це не важливо! Нам офіційно з @arsen_mirzoian 4 роки❤️. День розпису 8.06.2017 весілля рівно через тиждень @arsen_mirzoian а у тебе супер моб був 👍 🏻 😂 @stangicka @marina_merabella8 @211studios" - підписала свій пост жінка.

У коментарях користувачі почали писати свої привітання:

"4 роки це тільки початок ❤️";

"Вітаю!) будьте щасливі завжди і скрізь,
у нас сьогодні відбулася реєстрація шлюбу❤️8.06.2021❤️";

"💐 💐 💐вітаю вас❤️❤️❤️".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що весілля вони зіграли 15 червня того ж року, і на даному заході були присутні приблизно 60 гостей. У медовий місяць вони вирушили в Таїланд, де чудово провели час.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян зробив пропозицію Тоні Матвієнко на очах у сотень людей: Вибухова романтика. Арсен Мірзоян зважився на визнання

Як повідомляв портал "Знай.ua", 40-річна Тоня Матвієнко в коротенькій сукні сильно відірвалася на сцені: "Так хочеться...". Тоня Матвієнко З нагоди свого 40-річчя дала сольний концерт

Також "Знай.ua" писав, Арсен Мірзоян отримав знаковий подарунок у день народження, але не від Тоні Матвієнко: "Став першим".