У мережі вирішили розповісти про те, яка місія жінки в сім'ї. Чим мислення відрізняється від чоловічого, і про щастя в родині.

Пост на цю тему опублікований на сторінці "Скарби України" в соціальній мережі Facebook.

Там повідомляється, що місія жінки в сім'ї вкрай особлива, так як це неймовірно потужна енергія. Якщо жінка не задоволена своєю другою половинкою, то в житті може початися справжня катастрофа.

"Езотеричне значення жіночого впливу на долю навколишнього її світу дуже широке: жінка – творча хранителька, цілителька і початок. Будучи в різній іпостасі в різні періоди життя світу, жінка наділена від природи якостями, які дуже важливі і необхідні" - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Жіноче творче мислення жінки в рази сильніше, ніж чоловіче, звідси і той самий вплив на власну долю, і долю чоловіка.

Сім'я, фото: Pixabay
Сім'я, фото: Pixabay

"Коли жінка відчуває насолоду і щастя від відносин, її чоловікові починає везти, перед ним відкриваються всі двері і удача починає слідувати за ним по п'ятах. Тому що в своєму щасливому і радісному внутрішньому стані силою свого творчого мислення жінка благословляє чоловіка на успіх і залучає в його життя сприятливі події. Через жінку до чоловіка спрямовується або потік доброти, удачі і процвітання, або потік руйнівної сили..." - триває розповідь.

Сім'я, фото: Pixabay
Сім'я, фото: Pixabay

Висновок можна зробити один-чим щасливіше і задоволеніше жінка, тим щасливіше і благополучніше сім'я. Саме тому і місія жінки в сім'ї вкрай особлива.

Нагадаємо, у Дніпрі коза з'їла все, над чим працювала наречена: не весілля, а суцільний провалу Дніпрі коза з'їла все, над чим працювала наречена: не весілля, а суцільний провал.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Балабушки, затирка , клюски-традиційні українські страви, які ми забули

Також "Знай.uа" писав, що Українці робили це століттями: 5 дивних звичаїв, про які ви не здогадувалися