Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на фан-акаунті знаменитості і молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні не перший рік приписують роман, з'явилося архівне селфі, зроблене Тіною ще на церемонії нагородження "Viva! Найкрасивіші 2018".

Так, артистка вибрала для червоної килимової доріжки розкішне облягаюче плаття чорного кольору з відкритими плечима і глибоким декольте, доповнивши елегантний образ каміяжем з фірмовою яскраво-червоною помадою на губах, а також аксесуарами у вигляді перлового намиста і золотих сережок.

По обидва боки від зірки позували співак Олег Винник і телеведучий, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров в чорних смокінгах. Примітно, що Винник був найкрасивішим чоловіком України за версією " Viva!"у 2018 році, а Комаров - в 2017.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Viva - найкрасивіші люди України😻"

Фолловери не пройшли повз: "Блін, на фото два мужика, але я все одно дивлюся на "очі" Тіни!🗿 ", "вище дивитися не виходить😂", " незвична компанія...❤ ️ ", "Троє людей. якими пишається Україна.".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату