Переможці десятого та одинадцятого сезону шоу" Голос країни " зробили спільне фото. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соцмережі.

Йдеться про роман Сасанчина і Сергія Лазановського. Їх спільне фото з'явилося на офіційній Instagram-сторінці шоу.

"Переможці 10 і 11 сезону "Голосу країни" @sasanchyn_official і @ s.lazanovskyi_ridnyi бажають вам гарного дня і сонячного настрою", - пише офіційна прес-служба шоу.

Передплатники жваво відреагували на пост і на посту з'явилося понад четверо тисяч лайків.

"Як справи у Роми? Хороший хлопець"; " хлопці, що задумали?"; "Найкращі";" які красиві і талановиті хлопці", — пишуть вони.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Сергій Лазановський, який родом з невеликого села в Івано-Франківській області. Цього разу він порадував новим фото зі своїм кумиром.

Знімок з'явився на сторінці хлопця в соціальній мережі Instagram, яку він дуже активно веде і просуває. Всього, за короткий проміжок часу на нього підписалося понад 23 тисяч шанувальників.

Роман Сасанчин живе з дівчиною в столиці. Пара збирає гроші на ремонт у квартирі. Вони обидва працюють касирами в одній з мереж супермаркетів. Хлопця часто впізнають і навіть знімають на відео, проте він не звертає на це уваги. Хлопець каже, що для нього головне — чесно заробляти гроші і не сидіти на батьківських плечах. При цьому, він не забуває займатися творчістю і зараз пише нову пісню.

Нагадаємо, що "коханець" Лорак показав обручку і міцно обійняв чоловіка

Як повідомляв портал "Знай.ua", продюсер розповів про цькування Лободи і мільйони Потапа

Також, "Знай.ua" писав, що Бабкін перетворився на грибника і похвалився осіннім урожаєм