Музична продюсерка Нателла Крапівіна офіційно оголосила про припинення будь-якої співпраці з українською співачкою Світланою Лободою.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соцмережі Instagram, зазначивши, що більше не хоче мати відношення до шоу-бізнесу.

"Все нескінченне кінець свій знаходить.. з сьогоднішнього дня я більше не є продюсером Світлани Лободи і не хочу мати ні найменшого відношення до шоу-бізнесу", - написала Крапівіна.

"Дорога Нателла, після нашого з тобою пам'ятного ср*ча в інсті, точніше після примирення, я тобі сказав це приватно. Тепер кажу публічно: у тебе яйця розміром з триповерховий будинок. Нескінченна повага", - прокоментував новину шеф-редактор Esquire Magazine Russia Сергій Мінаєв.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

До речі, ведуча Ксенія Собчак також не стримала емоцій і заявила, що експродюсерка Лободи – її герой.

"Нателла. Ти мій герой. Я тебе дуже люблю і поважаю. І в шоубізнесі і без нього-завжди з тобою. Ти ох*ительно крута баба", - зазначила Собчак.

Варто зазначити, що гучне рішення продюсерки пов'язане зі скандалом, який нещодавно розгорівся через її коментар у соцмережі з приводу появи Філіпа Кіркорова і репера Дави на червоній доріжці премії Муз-ТВ.

Крапівіна написала в Instagram, що "на Кавказі таких раніше розчленовували на шашлики".

Кіркоров не залишився осторонь і різко відповів на нападки Крапівіної.

Нагадаємо, Світлана Лобода стала жінкою-кішкою на російській премії.

Як повідомляв портал Знай.uа, Крапівіна розкритикувала новий альбом Земфіри: "Гірше є куди".

Також портал Знай.uа писав, як Світлану Лободу в коротенькій сукні переплутали з Бейонсе.