Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Знаменитість є ведучим шоу "Мам, я роблю бізнес", де подорожує по різних куточках України, щоб розповісти численним шанувальникам про найдивовижніші і найцікавіші стартапи нашої країни. Так, артист виставив фото зі зйомок другого сезону проекту, відправившись в Запоріжжя.

Шоумен позував, сидячи на табуретці біля сірої стіни, примірявши світло-блакитні джинси, неоново-жовті шкарпетки, білосніжну футболку і масивні черевики, загадково дивлячись вдалину. При цьому Володимир пожартував, що збирається обговорити всіх своїх фоловерів, нібито знаючи, хто з них наркоман, а хто - дівчина легкої поведінки.

"Просто посиджу тут.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Пообговорюю вас.

Хто наркоман, хто повія)))) все знаю)"

Фолловери не пройшли повз: "це ж Вадим Олійник праворуч? У вас реюніон?!", "Ласкаво просимо в Запоріжжя🙌", " судячи з фотографії обговорює нас тільки чоловік, який біля тебе..", "Ви завжди круті, але шкарпетки - це верх🔥", " Дід Вовка😂 😂", "так так так🧐 цікаво хто!!!!!".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.