В ООС знову розповіли про українського героя, який відправив на передову, щоб захистити своїх близьких і співвітчизників.

Історію чоловіка написали на сторінці операції об'єднаних сил у соціальній мережі Facebook.

Не втрачати пильності, постійно вчитися, бути в діалозі з побратимами та родиною — ось три складові, які для військового окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка Володимира є базовими для служби в армії. А в строю чоловік з 2015 року. Тому знає, про що говорить.

Вісім років тому він був звичайним хлопцем, який отримав диплом маляра-електрозварника, і мріяв пройти службу, знайти нормальну роботу, і кохану.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Життя Володимира змінилося в один момент, коли на Донбас прийшли окупанти. Контракт підписався в 2015 році, і так він відправився на передову. Бойове хрещення захисника пройшло в Авдіївці.

"Практично відразу ж, два наших офіцера підірвалися на протипіхотній міні. Тоді ми розгубилися, панікували, адже бойового досвіду не було. Втім, саме це нас і згуртувало і змусило зібратися. Позицій як таких не було — просто місцевість і навколо "зеленка". Тому дуже швидко довелося обкопуватися і облаштовуватися, паралельно відстрілюватися, адже ворог чатував стратегічне місце. Втім, ми не здавалися, а вчилися і гартувалися" - розповідає хлопець.

Володимир військовий, фото: ООС Facebook
Володимир військовий, фото: ООС Facebook

Другий контракт він також вирішив підписати. Тут почався новий етап служби, так як Володимир почав вивчати техніку - БТР-4Е. бажання навчитися чомусь нове взяло верх, і хлопець знав, чим більше візьмеш від навчання, тим впевненіше будеш себе вести на передовій.

Війна - не гра, тут потрібно бути обознаним, щоб орієнтуватися, і чітко розуміти, що робити в тій чи іншій ситуації.

Нагадавши, батько двох малюків ледь не загинув під вогнем окупантів-врятувала Віра: "до перемоги!". Український воїн Іван на позивний "Бакс" розповів про жорстокі бої

Як повідомляв портал " Знай.ІА", простий священик під кулями лікує понівечені війною душі солдатів: "Не соромно перед дітьми". Священик розповів про те, як став миротворцем і залишився в армії

Також " Знай.ІА " писав, що на Донбасі окупанти вдарили ракетними комплексами по людях і поранили воїна ЗСУ. Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об'єднаних сил