Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

У знаменитості підростає маленька Софія, батьком якої є колишній чоловік зірки Мурат Налчаджіоглу - дівчинка дуже харизматична і вже з юного віку підкорює такі соціальні мережі, як Instagram і TikTok.

9 червня Софія святкує день народження - доньці Кароліни виповнилося 10 років. З цього приводу дівчинка виставила зворушливе відео, де показала кілька кумедних і теплих архівних кадрів, проте всі вони були виключно з батьком Муратом, в той час як Лорак не було ні на одному сімейному знімку.

Варто відзначити, що підготовка свята у Соні теж проходила з Налчаджіоглу - разом тато і донька вибирали дівчинці вбрання для торжества.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"У мене день народження 🥳 🎁 🎂 🎉 "

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися :" З Днем народження а чому фото тільки з татом, народжувала є мама😅"," а де фото з мамою?😍 ", "@soniknomik З Днем Народження ❤️ щастя, радості, посмішок😍 Нехай всі всі мрії збуваються❤️любимо тебе❤️❤️❤️"," з Днем народження! А де фото з мамою?!", "З днем народження лялечка нехай мама і тато завжди будуть поруч🎂 💞 🥰".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.