8 липня відбудеться третя церемонія нагородження премії на підтримку жіночого бізнесу в Україні "Створено жінками".

Щорічно комітет бізнес-леді CCIFU вибирає підприємницю року, яка отримує грошовий приз, підтримку Франко-української торгово-промислової палати, а також поїздку в Париж з менторством від головних офісів французьких компаній.

Серед сотні анкет журі конкурсу відібрало шорт-лист, до якого увійшли десять бізнес-проектів. Так, серед номінанток на премію "Створено жінками" 2021:

Ольга Синякевич, засновниця проекту Changeable. Його мета – забезпечити український ринок якісними та естетично привабливими протезами для людей, які пережили ампутацію нижніх кінцівок.

Наталія Ткаченко, засновниця онлайн-галереї Spilne Art – першої української онлайн-платформи, яка робить мистецтво доступним.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Наталія Ткаченко, Spilne Art
Наталія Ткаченко, Spilne Art

Вікторія Король, засновниця бренду Queen Wear. Компанія виробляє професійні захисні наколінники та одяг для занять Pole Dance.

Марія Гаврилюк та Наталія Каменська, засновниці бренд-проекту виняткових речей GUNIA Project. Бренд працює у форматі капсульних колекцій, кожна з яких – результат вивчення ремесел, традицій та етнографічних особливостей регіонів України.

Марія Гаврилюк та Наталія Каменська
Марія Гаврилюк та Наталія Каменська

Олександра Балясна, засновниця нішевого бренду "Раненько", який виробляє речі для немовлят з малою вагою.

Олександра Балясна
Олександра Балясна

Анжеліка Нікітенко, засновниця взуттєвого бренду Angie Lee, що займається розробкою жіночих моделей малих розмірів: 32-35.

Анжеліка Нікітенко, Angie Lee
Анжеліка Нікітенко, Angie Lee

Олена Шингарева, засновниця "Таксі Плюс" – служби, яка забезпечує зручне і комфортне пересування по місту маломобільних пасажирів.

Юлія Ютовець, засновниця ТМ "Пастернак Біо", основним напрямком діяльності якої є переробка органічних відходів та виготовлення органічного добрива біогумус.

Юлія Ютовець, Пастернак Біо
Юлія Ютовець, Пастернак Біо

Катерина Тарасенко та Катерина Ільків, засновниці козячої ферми "Дві Катерини". На території ферми працює дегустаційний зал, проводяться екскурсії, майстер-класи, а також діє продаж сирів, молока та інших козячих продуктів.

Катерина Тарасенко та Катерина Ільків
Катерина Тарасенко та Катерина Ільків

Аліна Долініна, засновниця бренду дизайнерських валіз нового покоління Have A Rest. Всі валізи оснащені вбудованим USB-портом і power bank, щоб їх власниці могли залишатися на зв'язку під час тривалих перельотів.

Аліна Долініна, Have A Rest
Аліна Долініна, Have A Rest

Нагадаємо, Олена Зеленська зібрала за одним столом 150 бізнесменів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський змінив піджак на футболку збірної України.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська знайшла унікальний раритет 17 століття.