В Україні на ринках Кукурудза коштує неймовірних грошей. З'явилося фотодоказ.

У телеграм-каналі" чорний список " з'явилася фотографія з Нового ранка в Одесі, на якому видно розцінки на кукурудзу.

Качан цієї рослини коштує 50 гривень. Враховуючи, що один качан кукурудзи важить приблизно 460 грам, то за грам кукурудзи доведеться викласти понад сто гривень. У телеграм-порталі жартівливо називають цей фрукт лакшері.

У цьому ж місці продається черешня по 500 гривень за кілограм.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

В результаті холодної весни, вегетація рослин затрималася на цілих два тижні. У зв'язку з цим, в Україні помітили зростання цін на овочі та фрукти.

Салат "Кукурудза", кадр з відео
Салат "Кукурудза", кадр з відео

Про це повідомив старший науковий співробітник ННЦ "Інститут аграрної економіки" Ігор Сабі. Погана погода, завищена ціна на бензин, постійне зростання тарифів на газ і електроенергію. Все це відобразилося в негативному ключі на вартість сільськогосподарських продуктів.

Фрукти, кадр з відео
Фрукти, кадр з відео

Українці вже мали купувати овочі та фрукти з ґрунту, однак, через це продовжуємо задовольнятися тепличними.

Нагадаємо, раніше на Дніпропетровщині охоронці побили покупця кийками- " Маска де?" На Дніпропетровщині охоронець АТБ побив покупця, який зайшов у торговий зал без маски.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Дніпровський супермаркет оскандалився "золотими" котлетами: "для олігархів?"

Також "Знай.ua" писав, що Запорожанин влаштував в АТБ дикі розбірки через маску: "ти хворий?"