Олексій Потапенко продемонстрував пісню з нового альбому. Ймовірно, вона присвячена Насті Каменських.

Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Потап, instagram.com/realpotap/
Потап, instagram.com/realpotap/

Нещодавно знаменитість з нагоди 40-річного ювілею випустив альбом "Без реклами", до якого увійшли відразу 12 треків: "Без реклами", "ліліпути", "кров і любов", "екзорцизм", "Рівне", "Орігамі", "заради тебе", "вишиванка", "Снігурі", "зірка", "Пісня, схожа на інші пісні", "Київ".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Так, артист виставив відео-Селфі з автомобіля, представивши пісню "Орігамі". Він додав, що ця композиція є вкрай особистою.

"Орігамі особлива пісня з нового альбому, вона дуже особиста ...я навіть не знаю навіщо я так відверто ...",- повідомив він.

У пісні ліричний герой автора ревнує дівчину, яка пішла від нього, і спостерігає за тим, як вона веселиться в компанії інших людей. Він переживає через те, що може втратити свою любов.

Потап, instagram.com/realpotap/
Потап, instagram.com/realpotap/

"Іду босими ногами опісля розбитого серця, руці я зім'яв орігамі зі старобанального тексту", - співає Потап.

Відзначимо, що Потап разом з Настею Каменських працювали довгий час разом, а потім вона почала пробувати в сольній кар'єрі.

Нагадавши, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.