Ані Лорак привітала свою дочку з днем народження. Привітання з'явилося на її офіційній сторінці в соцмережі Instagram.

Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 7 мільйонів чоловік.

Як відомо, з серпня 2009 року вона була одружена з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу. Від нього у популярної співачки народилася дочка Софія в 2011 році. Однак все життя прожити зі своїм чоловіком у неї вийшло.

У 2019 вона офіційно розлучилася зі своїм чоловіком. З'ясувалося, що в шлюбі у них було безліч сварок, а до розлучення вони два роки жили окремо. 31 Січня вони офіційно підтвердили свій намір про розірвання шлюбу.

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

У підсумку Ані Лорак живе в Москві зі своєю дочкою. Так як 9 червня Софії виповнилося десять років, Кароліна написала їй зворушливе привітання.

"Дорога моя донечка, вітаю тебе. День твого народження-мій найулюбленіший день у році! Ти унікальна. Будь щаслива і здорова. Нічого не бійся, сміливо йди по життю, я знаю, у тебе все вийде! Мама завжди поруч. Люблю тебе, моя крихта!",
- повідомила вона.

Нагадаємо, Ані Лорак з величезним букетом троянд показала секрет свого щастя - "Справжня любов!"

Як повідомляв "Знай.ua", 9-річна донька Ані Лорак показала, чому її навчила мама: "Добре рухається"

Знай.ua писав, Ані Лорак показала всій країні те, що втратив Мурат. Ані Лорак пообіцяла своїм шанувальникам подарувати незабутні враження.